Kuudes viikko (tapettikollaasi ja rakennustelineet)

Eilen perjantaina oli viimeinen koulupäiväni. Ehdin kuudessa viikossa tehdä monta mielenkiintoista projektia, ja olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta. Ennen kotiinpaluuta vietän neljä päivää Kööpenhaminassa, lähden sinne huomenna sunnuntaina.

Viimeinen kouluviikko oli rento, koulupäivät olivat tavallista lyhyempiä. Tässä katsaus viimeiseen kouluviikkoni Tanskassa!

Suoritan oppilasvaihtoani maalarikoulussa Aabenraassa.
Tässä linkki koulun ja alan nettisivuille: https://www.eucsyd.dk/erhvervsuddannelser/alle/bygningsmaler/

MAANANTAI JA TIISTAI - TAPETTIKOLLAASI
Heijastin yksisarvisen kuvan seinälle vanhalla kunnon piirtoheittimellä, ja piirsin yksisarvisen ääriviivat paperiin.

 Piirtoheitin oli apunani koko projektin ajan. Leikkasin 15x15 cm kokoisia paloja erilaisista tapeteista. Teippasin palat yhteen aina yhdeltä riviltä kerrallaan. Teippasin rivin paikalleen ja piirsin ääriviivat tapettipaloihin. Irroitin rivin, ja leikkasin palat oikean muotoisiksi. Tämän jälkeen kiinnitin palan kerrallaan liisterillä. 

Sain tiistaina projektin melkein valmiiksi.

KESKIVIIKKO - PORTFOLIO
Lisäsin kollaasiin viimeisen palan tapettia, ja siistin kynänjäljet yms. mustalla maalilla. Näin jälkikäteen olisin valinnut toisen taustavärin, ehkä hopean tai kultaisen sävyisen.


Tyhjensin työpisteeni, jonka jälkeen kirjoitin englanninkielisen portfolion.

TORSTAI JA PERJANTAI - RAKENNUSTELINEET
Torstaina meillä oli teoriaa rakennustelineistä. Minä käytin aikani tanskan kielen kääntämiseen, ja yritin oppia jotakin aiheesta. Perjantaina kokosimme telineitä. Tämä oli ainoa kerta, kun teimme töitä ulkona, ja sää päättikin sitten olla aikamoinen. Vettä alkoi satamaan kaatamalla, ja sade kesti koko koulupäivän. Välillä satoi myös rakeita. Sateen vuoksi emme saaneet kokeiltua kuuden metrin korkuisten telineiden rakentamista, vaan jouduimme purkamaan ne jo neljän metrin jälkeen.

Tänään lauantaina vietän viimeistä päivääni Sønderborgissa. Tulen eniten kaipaamaan paikallista sushiravintolaa - en ole koskaan syönyt niin hyvää sushia! Olen innoissani Kööpenhaminasta, ja vielä enemmän innoissani kotiinpaluusta. Minulla on todella kova koti-ikävä.
 -Roosa-

Kommentit

Suositut tekstit